جوجه اردک زشت 

این داستان قدیمی درباره ی دوستی با کسانی است که با شما تفاوت دارند. آیا جوجه اردک زشت دوستی پیدا خواهد کرد؟ داستان را تماشا کنید. 

مامان اردکه در مزرعه ای زندگی می کرد. در لانه اش، پنج تخم کوچک و یک تخم بزرگ داشت.

روزی، پنج تخم کوچک شروع به ترک برداشتن کردند. تپ! تپ! تپ!

پنج جوجه اردک زرد زیبا بیرون آمدند. 

بنگ! بنگ! بنگ! یک جوجه اردک زشت بزرگ بیرون آمد. 

مامان اردکه با خود فکر کرد: این عجیب است!” 

هیچ کس نمی خواست با او بازی کند. برادران و خواهرانش گفتند: برو کنار! تو زشتی!”

جوجه اردک زشت ناراحت بود. پس رفت تا دوستان جدیدی پیدا کند. 

خوک گفت: برو کنار!” گوسفند گفت: برو کنار!” گاو گفت: برو کنار!” اسب گفت: برو کنار!”

هیچ کس نمی خواست دوستش باشد. هوا داشت سرد می شد، و می خواست برف ببارد. 

جوجه اردک زشت طویله ای خالی پیدا کرد و آنجا زندگی کرد.

او سردش بود و ناراحت و تنها بود. بهار آمد. 

جوجه اردک زشت طویله را ترک کرد و به دریاچه برگشت. 

او بسیار تشنه بود و نوکش را در آب فرو برد. او یک پرنده ی زیبا و سفید دید. 

او گفت: واو! او کیست؟” پرنده ی سفید زیبای دیگری گفت: آن تویی!” 

من؟” ولی من یک جوجه اردک زشتم!” دیگر نه!”

تو یک قوی زیبا مانند من هستی. می خواهی با من دوست باشی؟”

بله” او لبخند زد. تمام حیوانات دیگر در حالی که دو قو با هم پرواز کردند، آن ها را تماشا کردند. دوست برای همیشه

شاید بنظر خیلیا بچگونه بیاد اما این داستان جذاب ترین داستانی بود که خونده بودم و واقعا جذبش شدم این بیانگر یکی از مهم ترین اصول انسانیته یعنی پذیرش افراد ک دوس داریم با وجود تفاوتاشون و اینکه ما نباید افراد رو براساس ظاهرشون قضاوت کنیم.  ظاهر و باطن افراد متفاوته و من ایمان دارم تو وجود هرکسی هرچند کم اما خوبی وجود داره فقط کافیه بش توجه کنیم و سرزنشش نکنیم و کمتر بخاطر چهره بقیرو مسخره کنیم و یادمون باشه هیشکی کامل نیس تو این دنیا چون ما انسانیم خدا نیستیم:)

چطور بود؟

چالش 30 شب ژورنال (شب دوم)+توضیحات +رایا بیا خ

جوجه ارک زشت(داستان قشنگیه)

من یه...+نوناااا و پونیو اونی و هیون ری اونی بیاید

,جوجه ,اردک ,” ,زشت ,یک ,جوجه اردک ,برو کنار ,اردک زشت ,    ,گفت برو

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kar va fanavari پایگاه رسانه ای دکتر صادق واله طراحی سایت، سئو، تبلیغات در گوگل صفحه اول گوگل با آپ گوگل |طراحی سایت,سئو سایت,سئو,آپ گوگل قلمدوش BTS LAND وکیل | وکیل دادگستری | وکیل تهران | مشاوره حقوقی NASIME FUN لیندونی ایتا | لینک کانال و گروه ایتا گیم لند 98 | مرجع آموزش و ترفند و مشکلات بازی ها